Fotbal: FC Rapid a prezentat noile echipamente pentru următorul sezon al Ligii I

Fotbal: FC Rapid a prezentat noile echipamente pentru următorul sezon al Ligii I

Clubul de fotbal FC Rapid a prezentat, luni, noile echipamente pe care le vor purta jucătorii în ediţia 2021-2022 a Ligii I în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Sala Rapid.

Astfel, în noul sezon formaţia giuleşteană va disputa meciurile de pe teren propriu în vişiniu, cele din deplasare în alb, iar cel de-al treilea rând de echipament va fi în culoarea violet. Tricourile au fost prezentate de patru jucători tineri din lotul condus de antrenorul Mihai Iosif: Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie, Cristian Ignat şi Valentin Mărgărit.

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO


Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a declarat că parteneriatul cu noul sponsor tehnic, Sport Time Trade, distribuitorul brandului Nike în România, va fi valabil doi ani.

"La vremuri noi, haine la fel de noi. Trebuia să venim şi noi cu o schimbare, avem acum un sponsor tehnic pe care nu l-a mai avut niciodată Rapidul. Ne bucurăm de parteneriatul semnat cu Nike. Este un contract valabil doi ani, sperăm să fie fructuos şi să ne poarte noroc, adică să aducă şi rezultate echipei", a spus Niculae.

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO


"Am ales şi culorile echipamentelor pentru noul sezon, astfel pentru meciurile de acasă va fi echipamentul vişiniu, pentru cele din deplasare va fi alb, iar violetul este al treilea echipament. Pe acesta din urmă l-am ales pentru că violetul a făcut parte la începuturi din istoria Rapidului şi, în plus, este şi culoarea celor de la Timişoara cu care suntem înfrăţiţi", a adăugat preşedintele.

FC Rapid va purta pentru prima oară noile echipamente, duminică, de la ora 21:30, pe teren propriu, în meciul cu formaţia Chindia Târgovişte din etapa I a Ligii I.
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...