Fotbal: FCSB, calificată după prelungiri în optimile Cupei României

Fotbal: FCSB, calificată după prelungiri în optimile Cupei României

FCSB a avut nevoie de prelungiri pentru a obţine calificarea în optimile de finală ale Cupei României la fotbal în faţa formaţiei de liga a treia CS Hunedoara pe care a învins-o miercuri cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), după 120 de minute, în deplasare.

La primul meci în nocturnă la Hunedoara, pe stadionul ''Michael Klein'', vicecampioana României a condus cu 3-0, prin golurile marcate de Ianis Stoica (19, 50) şi Răzvan Oaidă (31), dar relaxarea ''roş-albaştrilor'' şi ambiţia jucătorilor antrenaţi de Florin Maxim a făcut ca hunedorenii să reuşească o egalarea incredibilă, după golurile înscrise de Antonio Vlad (58), Andrei Hergheligiu (70) şi Petre Simon (83).

FCSB a avut câteva ocazii foarte bine de a încheia meciul în 90 de minute, dar nu a reuşit. Echipa antrenată de Edi Iordănescu a tranşat disputa în prelungiri, marcând prin Alexandru Musi (95) şi Valentin Gheorghe (98) şi ratând alte câteva oportunităţi bune de a mai înscrie.

CS Hunedoara a ratat ultima ocazie a partidei, Laurenţiu Buş trimiţând în bară la o nouă eroare a apărării bucureştene (119).

FCSB este a 13-a echipă calificată în optimi: opt formaţii de Liga I, FC Voluntari, FC U Craiova, FC Rapid, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Gaz Metan Mediaş, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FCSB, patru echipe de ligă secundă, FC Hermannstadt, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi FC Buzău, şi o formaţie de liga a treia, CS Minaur Baia Mare.

CS Hunedoara - FCSB 3-5 (0-2, 3-3), după prelungiri, Stadion ''Michael Klein'' - Hunedoara
Au marcat:
Antonio Vlad (58), Andrei Hergheligiu (70), Petre Simon (83), respectiv Ianis Stoica (19, 50), Răzvan Oaidă (31), Alexandru Musi (95), Valentin Gheorghe (98).
Arbitru: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenţi: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare), Răzvan Claudiu Tudor (Craiova); arbitru de rezervă: Claudiu Gaitin (Timişoara)
Observatori: Ioan Duma (Sibiu) - CCA, Mihai Ţîra (Alba Iulia) - FRF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Club Sportiv Hunedoara /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…