Fotbal: FRF a anulat şi acţiunea naţionalei Under 19 ca urmare a cazurilor de coronavirus

Fotbal: FRF a anulat şi acţiunea naţionalei Under 19 ca urmare a cazurilor de coronavirus

Federaţia Română de Fotbal a anulat şi acţiunea echipei naţionale Under 19 a României în urma a două teste pozitive de COVID-19 înregistrate în cadrul lotului, după ce miercuri seară o anulase din acelaşi motiv şi pe cea a selecţionatei Under 17.

"Acţiunea naţionalei U19 a fost şi ea anulată în urma cazurilor de COVID-19. Având în vedere că doi dintre jucători au fost depistaţi pozitiv, şi acţiunea lotului U19 a fost anulată. Cei doi au prezentat simptome începând de marţi seara, iar miercuri li s-au recoltat probe. Rezultatele au sosit azi şi, din păcate, sunt pozitive. Ceilalţi 2 jucători care au fost izolaţi fiind contacţi ai celor doi sunt negativi", a anunţat FRF, joi, pe site-ul său oficial.

Rezultatele celorlalţi jucători şi membrii ai delegaţiei nu au sosit, aceştia efectuând testarea în această dimineaţă. La primele două testări toate rezultatele fuseseră negative.

Selecţionata Under 19 se reunise la Snagov la 4 octombrie pentru un stagiu de pregătire de 7 zile, iar pe 10 octombrie avea programat un meci amical la Buftea, cu FC Dinamo.

Miercuri seara, FRF a anunlat acţiunea lotului Under 17, generaţia 2004, după ce au fost depistate două cazuri pozitive COVID-19. Reprezentativa U17 trebuia să dispute o dublă amicală împotriva naţionalei similare a Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!