Fotbal: Gaz Metan Mediaş negociază cu antrenorul Edi Iordănescu prelungirea contractului

Fotbal: Gaz Metan Mediaş negociază cu antrenorul Edi Iordănescu prelungirea contractului

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că negociază prelungirea contractului antrenorului Edi Iordănescu cu încă trei ani.

''În opinia noastră, performanţa vine din continuitate, din seriozitate, din pasiune şi din munca bine făcută. Tehnicianul Edi Iordănescu are contract cu Gaz Metan până în data de 30 iunie 2020. Pentru că ne dorim continuitate, rezultate din ce în ce mai bune, ne dorim să scriem o nouă pagină în istoria clubului, într-un an aniversar, am început negocierile cu acesta în vederea prelungirii contractului pentru încă trei ani'', se arată în comunicat.

Gaz Metan subliniază că ''are un sezon foarte bun în Liga I'' şi ''doreşte să îl încununeze cu o participare în premieră în play-off, care ar răsplăti astfel munca echipei''.

''Artizanii acestor rezultate deosebite sunt jucătorii şi staff-ul tehnic condus de Edi Iordănescu, omul care a crezut şi a impus acest obiectiv încă de la începutul sezonului'', precizează clubul din Mediaş.

Gaz Metan ocupă locul 5 în Liga I după 22 de etape, cu 36 de puncte.

Potrivit presei, de serviciile lui Edi Iordănescu este interesată şi Universitatea Craiova, care a rămas fără antrenor principal după demisia lui Victor Piţurcă.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

2 „În toată istoria modernă a Europei nu a existat un urs care să atace și să-l mănânce pe om”

3 Impresiile unei românce care a locuit 5 ani în SUA, despre „visul american”: „După ce termini facultatea, devii imigrant și ești văzut mereu ca un imi…

4 VIDEO Sateliții arată cum China construiește o bază militară în munții Tadjikistanului, țară în care Rusia deține cea mai mare bază militară din străi…

5 Andrei Caramitru a găsit soluţia ieșirii din criză: „Tinerii să se angajeze de la 16 ani şi să muncim toţi până la 75 de ani”