Fotbal: Gigi Becali, sancţionat cu penalitate financiară de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Gigi Becali, sancţionat cu penalitate financiară de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal cu avertisment şi o penalitate financiară în valoare de 10.000 de lei pentru declaraţii jignitoare, calomnioase care afectează imaginea fotbalului.

"Reclamant - FRF, Pârât - Becali George (SC FC FCSB SA) - Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

Pentru Becali, aceasta este a treia sancţiune primită în ultimele două luni. La 15 iulie, finanţatorul clubului de fotbal FCSB a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu suma totală de 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA).
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale