Fotbal: Ionel Gane, Javi Reyes şi Leo Fuentes Martínez, în staff-ul lui Cosmin Contra la Dinamo

Fotbal: Ionel Gane, Javi Reyes şi Leo Fuentes Martínez, în staff-ul lui Cosmin Contra la Dinamo

Staff-ul noului antrenor principal al echipei de fotbal Dinamo, Cosmin Contra, va fi alcătuit din Ionel Tersinio Gane (antrenor secund), Javi Reyes (preparator fizic) şi Leo Fuentes Martínez (antrenor portari), anunţă gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare pe site-ul său oficial.

Cosmin Contra va conduce joi, de la ora 18:00, la baza sportivă de la Săftica, prima şedinţă de pregătire în noul său mandat pe banca tehnică a dinamoviştilor.

Antrenamentul este închis presei, accesul reprezentanţilor mass-media fiind restricţionat conform reglementărilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19.

Fostul selecţioner al primei reprezentative de fotbal a României, tehnicianul Cosmin Contra, a fost instalat, miercuri, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Dinamo. Acesta a semnat un contract valabil două sezoane cu gruparea alb-roşie.

Cosmin Contra îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Mulţescu, antrenor al cărui contract a fost reziliat tot miercuri de conducerea FC Dinamo.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro