Fotbal: Iuliu Mureşan - Enache rămâne la Hermannstadt; vom analiza dacă facem plângere împotriva FCSB

Fotbal: Iuliu Mureşan - Enache rămâne la Hermannstadt; vom analiza dacă facem plângere împotriva FCSB

Directorul executiv al clubului de fotbal FC Hermannstadt a declarat, luni, pentru AGERPRES, că antrenorul Costel Enache va rămâne la echipă, urmând să analizeze dacă va face plângere împotriva FCSB pentru că a contactat un tehnician aflat sub contract.

"Rămâne la Hermannstadt, sută la sută. E pe drum, vine. Am vorbit cu el, mi-a trimis şi program, tot, deci nu pleacă. Nu a vorbit nimeni cu noi, ei au vorbit în mod incorect direct cu el şi el a refuzat. De la clubul Steaua (FCSB, n. red.) nu a vorbit nimeni cu mine", a declarat Mureşan.

Oficialul grupării sibiene a precizat că după consultări cu membrii Consiliului Director va lua decizia dacă va face sau nu plângere împotriva grupării FCSB.

"Nu ştiu dacă vom face plângere, eu nu prea sunt adeptul plângerilor, dar... Eu nu prea am făcut plângeri la viaţa mea. De corect, nu e corect ca un oficial al unui club să discute cu un jucător sau antrenor aflat sub contract cu alt club. Dar asta e. Nu ştiu acum. Să vedem ce va spune şi Consiliul Director, vom analiza, dar eu nu sunt adeptul să pierd vremea. Pe mine mă interesa să rezolv problema, să rămână Costel Enache", a mai spus Mureşan.

Conducerea tehnică a echipei FCSB este asigurată de antrenorul interimar Vergil Andronache, finanţatorul Gigi Becali nereuşind pentru moment să găsească un tehnician care să accepte postul de principal, după ce Bogdan Andone şi-a dat demisia.

FCSB a ajuns duminică seara la al patrulea eşec consecutiv în Liga I, după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 de formaţia Politehnica Iaşi, ocupând în acest moment poziţia a 11-a în clasament. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?