Fotbal: Joachim Loew, reconfirmat în postul de selecţioner al Germaniei

Fotbal: Joachim Loew, reconfirmat în postul de selecţioner al Germaniei

Selecţionerul Germaniei, Joachim Loew, ameninţat cu demiterea după o serie de rezultate slabe, a fost reconfirmat în funcţie, urmând să conducă Nationalmannschaft la EURO 2021, a anunţat Federaţia germană de fotbal (DFB), informează AFP.

Responsabilii DFB au luat această hotărâre la capătul unei reuniuni pe care au avut-o luni cu Joachim Loew, aflat în funcţie din 2006, sub comanda căruia Germania a cucerit titlul de campioană mondială în 2014.

"Prezidiul DFB a decis în unanimitate, luni, în cadrul unei teleconferinţe, să continue cu selecţionerul Joachim Loew drumul dificil de reînnoire început în martie 2019", a precizat federaţia într-un comunicat.

Scaunul lui Joachim Loew se clătina serios după eşecul umilitor suferit de Germania în partida cu Spania (0-6), disputată pe 17 noiembrie în Liga Naţiunilor, mulţi suporteri germani cerând demiterea sa din funcţie după jocul de la Sevilla.

DFB consideră însă că "un meci izolat nu poate servi drept măsură pentru întreaga performanţă a echipei naţionale şi a selecţionerului", adăugând că "privirea trebuie să rămână fixată pe pregătirea Campionatului European de anul viitor".

"Avem convingerea fermă că Joachim Loew şi echipa sa de antrenori vor reuşi, în ciuda unei situaţii dificile pentru toată lumea", a mai precizat Federaţia germană de fotbal în comunicatul difuzat la finalul reuniunii cu selecţionerul.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

4 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...