Fotbal: Kovacs şi Haţegan arbitrează naţionala Franţei în partidele cu Suedia şi Croaţia din Liga Naţiunilor

Fotbal: Kovacs şi Haţegan arbitrează naţionala Franţei în partidele cu Suedia şi Croaţia din Liga Naţiunilor

Arbitrii români Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan împreună cu brigăzile lor vor conduce partidele pe care naţionala Franţei, campioana mondial en titre, le va disputa în Liga Naţiunilor în luna septembrie cu Suedia, respectiv Croaţia, informează, miercuri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Mai întâi, în 5 septembrie, la Solna, Istvan Kovacs se va afla la centru la partida Suedia - Franţa, din prima etapă a Grupei a 3-a a Ligii A a Ligii Naţiunilor. El va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Marius Avram.

Apoi, la 8 septembrie, o altă brigadă din România condusă de Ovidiu Haţegan va arbitra partida Franţa - Croaţia, reeditarea finalei Cupei Mondiale 2018, pe Stade de France, în etapa a doua a Ligii Naţiunilor. Haţegan îi va avea alături pe asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, precum şi pe al patrulea oficial Sebastian Colţescu.

Tot în septembrie, Horaţiu Feşnic va conduce la centru duelul Macedonia de Nord - Spania, din preliminariile Campionatului European de tineret din 2021. La partida de la Skopje, din 3 septembrie, asistenţi vor fi Valentin Avram şi Alexandru Cernei, în timp ce al patrulea oficial va fi Marian Barbu.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Așa o fi?

3 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

4 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina