Fotbal: Lotul echipei CS Universitatea Craiova a efectuat vizita medicală

Fotbal: Lotul echipei CS Universitatea Craiova a efectuat vizita medicală

Lotul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova a efectuat, marţi, vizita medicală la Policlinica Sportivă din Bănie, potrivit site-ului oficial al clubului.

Universitatea va decola miercuri de pe Aeroportul Internaţional Craiova cu destinaţia Milano, urmând ca de acolo deţinătoarea Cupei României să se deplaseze cu autocarul până la Hall in Tirol (Austria), unde va fi cantonată la ParkHotel, până pe 6 iulie.

''Am fost alături de colegi în vacanţă şi ne-am petrecut timpul împreună. Sperăm să facem un cantonament foarte bun în perioada următoare. Pentru întregul oraş, să aducem Supercupa ar fi extraordinar. Dacă păstrăm acelaşi lot de jucători, vom avea un cuvânt important de spus sezonul viitor. Eu am mare încredere în echipă, în colegi şi dacă parcurgem drumul de anul trecut cu câteva schimbări pozitive, ne batem la campionat şi Europa'', a declarat Alexandru Mitriţă la reunirea lotului.

La rândul său, fundaşul Florin Gardoş, care şi-a prelungit contractul cu doi ani, a spus: ''Sunt convins că vor mai veni jucători şi sper să facem un cantonament bun pentru sezonul viitor. Eu consider că avem un lot foarte bun. E un sentiment incredibil să câştigi un trofeu şi sper să reuşim din nou în luna iulie (Supercupa, n. red.). Cred că toată Oltenia îşi dorea un trofeu şi am făcut oamenii fericiţi. Am fost în vacanţă, am mai făcut mişcare şi mă simt ok. Îmi doresc să revin la echipa naţională, dar am nevoie de continuitate''.

Fundaşul croat Renato Kelic a apreciat că Universitatea are valoare pentru a câştiga titlul de campioană în sezonul viitor: ''Acum că am câştigat Cupa, lumea aşteaptă şi mai multe de la noi, cum este normal. A fost o vacanţă foarte frumoasă, dar acum suntem aici şi începem cantonamentul pentru a pregăti Supercupa. Noi o avem o echipă foarte bună şi asta s-a văzut sezonul trecut. Avem lot pentru a câştiga titlul în sezonul viitor''.

Brazilianul Gustavo Di Mauro a afirmat: ''Acum mergem în Austria pentru a pregăti Supercupa şi suntem concentraţi 100%. Mă simt bine, sunt pregătit pentru acest cantonament. Familia m-a primit ca pe un campion, cu toţii au văzut finala pe calculator şi au fost foarte fericiţi. Toată lumea din Brazilia este alb-albastră. Noi mergem pe strada noastră, luăm meci cu meci şi vedem apoi la final unde ne situăm.'' AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: www.ucv1948.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro