Fotbal: Mbappe se gândeşte doar la PSG, asigură Pochettino

Fotbal: Mbappe se gândeşte doar la PSG, asigură Pochettino

Kylian Mbappe "este concentrat doar asupra lui" Paris Saint-Germain, a asigurat vineri antrenorul său, Mauricio Pochettino, după ce presa a speculat în legătură cu transferul atacantului francez, scrie AFP.

Întrebat în legătură cu pretinsul interes al lui Real Madrid, menţionat joi de presa spaniolă, tehnicianul parizian a răspuns: "Suntem obişnuiţi, la cel mai înalt nivel, cu aceste zvonuri, la marile cluburi şi pentru jucătorii de top, cum este Kylian".

"Cel mai important este ca Kylian să rămână liniştit, este concentrat doar asupra echipei sau a obiectivelor care trebuie atinse, este foarte matur pentru vârsta lui", a spus argentinianul într-o conferinţă de presă înaintea meciului de campionat de la Strasbourg.

Marţi, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, PSG va primi vizita lui Bayern Munchen, pe care a învins-o în manşa întâi cu 3-2.

"Nu putem controla tot ce se întâmplă în jur, dar influenţa asupra muncii lui Kylian este zero", a spus Pochettino.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a răspuns vineri unei întrebări care i-a fost pusă înainte de EL Clasico cu FC Barcelona: "Kylian este un mare jucător. Vom vedea ce vrea să facă în viitor, însă deocamdată nu e preocuparea mea."

Presa spaniolă a indicat joi că atacantul de 22 de ani, campion mondial cu naţionala Franţei, nu-şi va prelungi contractul cu PSG, ce expiră în iunie 2022. Aceste afirmaţii au fost dezminţite joi seară de anturajul lui Mbappe, citat de Radio Monte Carlo. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA