Fotbal: Meciul Academica Clinceni - Poli Iaşi, amânat din cauza unui caz pozitiv la coronavirus

Fotbal: Meciul Academica Clinceni - Poli Iaşi, amânat din cauza unui caz pozitiv la coronavirus

Meciul dintre Academica Clinceni şi Politehnica Iaşi, programat să se dispute sâmbătă 25 iulie, cu începere de la ora 15:30, în etapa a 11-a din faza play-out a Ligii I, nu se va mai juca din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei ieşene, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal, sâmbătă, într-un comunicat.

Clubul moldovean a anunţat cu două ore înainte de meci că un fotbalist al său a fost testat pozitiv.

''Veste rea de la laborator. În urma testelor la care au fost supuşi jucătorii, componenţii staff-ului tehnic şi administrativ, unul dintre fotbaliştii echipei noastre a ieşit, din păcate, pozitiv. Aşteptăm deciziile autorităţilor'', a transmit clubul ieşean.

Politehnica Iaşi a revenit apoi şi a precizat: ''Testul respectivului jucător va fi refăcut acum. Rezultatul este aşteptat peste aproximativ 5 ore''.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi, ceea ce a dus la suspendarea mai multor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

După ultima testare, campioana en titre a României a devenit echipa cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Liga I, 26.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Politehnica Timişoara.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante