Fotbal: Mirel Rădoi - Manea a câştigat campionatul cu CFR Cluj, să vină acum la FCSB nu ar fi un pas înainte

Fotbal: Mirel Rădoi - Manea a câştigat campionatul cu CFR Cluj, să vină acum la FCSB nu ar fi un pas înainte

Selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fotbalistul Cristian Manea (22 de ani) a câştigat de două campionatul cu CFR Cluj şi un transfer al său în acest moment la FCSB, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 2, nu ar reprezenta un pas înainte în cariera lui.

"Nu ştiu dacă Manea a semnat, nu ştiu dacă va semna cu FCSB şi nu ştiu criteriile după care el va alege următoarea echipă. Din punctul meu de vedere, dacă va alege din nou o echipă din fotbalul românesc, eu cred că are foarte multe informaţii. A câştigat de două ori campionatul cu CFR Cluj şi să vină la FCSB nu ar fi un pas înainte. Ştie campionatul românesc foarte bine şi să pleci de la o echipă care a câştigat campionatul pentru a veni la una care a terminat pe locul 2 nu e un pas înainte. Dacă o va alege, înseamnă că nu şi-a găsit echipa pe care el şi-a propus-o în străinătate. Şi atunci poate că are nevoie de continuitate pentru a avea din nou contact cu echipa naţională de seniori", a spus Rădoi.

Nici antrenorul primei reprezentative, Cosmin Contra, nu consideră că Manea ar face cea mai bună alegere dacă s-ar transfera la FCSB. "La aşteptările pe care le aveam şi la echipele la care speram că va ajunge Manea, probabil că FCSB nu este un pas înainte în cariera lui", a afirmat Contra.

Fotbalistul Cristian Manea se află în proprietatea clubului Apollon Limassol, iar în ultimele două sezoane a jucat sub formă de împrumut la CFR Cluj, echipă cu care a câştigat de două ori titlul. În această vară el a revenit la Apollon Limassol, cu care mai are contract până în 31 mai 2020, însă nu a reuşit să îşi găsească o altă echipă în străinătate. În ultimele zile, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că negociează transferul lui Cristian Manea, jucător care a evoluat pentru echipa naţională de tineret a României la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino.
AGERPRES (A-editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”