Fotbal: Modelul Najila Trindade intenţionează să deschidă un proces la Paris împotriva lui Neymar

Fotbal: Modelul Najila Trindade intenţionează să deschidă un proces la Paris împotriva lui Neymar

Modelul Najila Trindade studiază posibilitatea de a deschide un proces la Paris împotriva celebrului fotbalist brazilian Neymar pentru viol şi exploatare sexuală, după ce justiţia braziliană a clasat cazul din lipsă de probe, a anunţat, luni, avocatul femeii.

Cosme Araujo, apărătorul lui Trindade, a afirmat într-un interviu acordat agenţiei spaniole de presă EFE, că "se adună elementele" pentru depunerea unei plângeri împotriva jucătorului brazilian al echipei Paris Saint-Germain, de data aceasta în capitala Franţei.

"Suntem siguri că la Paris vor fi consecinţe diferite faţă de ce s-a întâmplat în Brazilia", a adăugat avocatul tinerei.

Avocatul a precizat că se află deja în contact cu o firmă de avocatură din Franţa care structurează un eventual proces împotriva vedetei braziliene, studiind totodată posibilităţile de a recurge şi la justiţia braziliană.

"Va fi o bombă când va exploda. Suntem siguri că judecătorul de la Paris va accepta plângerea împotriva lui", a conchis avocatul.

Araujo a argumentat că există "o probă" care nu a fost luată în considerare de către investigatorii din Brazilia, respectiv, imagini video de la hotelul parizian unde Najila susţine că a fost violată şi care, conform avocatului, dau indicii că delictul a fost comis.

Această afacere s-a încheiat cu bine pentru Neymar, pe 9 august anul trecut, după ce plângerea pentru viol care îl viza a fost clasată fără urmări penale în Brazilia.

Neymar, cel mai scump jucător din istorie, a sosit la clubul Paris Saint-Germain în 2017 contra sumei de 222 de milioane de dolari, fiind transferat de la FC Barcelona.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

3 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

4 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...