Fotbal: Momente de reculegere în memoria lui Balaci înaintea meciurilor din etapa a 12-a a Ligii I (LPF)

Fotbal: Momente de reculegere în memoria lui Balaci înaintea meciurilor din etapa a 12-a a Ligii I (LPF)

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, duminică, faptul că înaintea meciurilor care au mai rămas din etapa a 12-a a Ligii I se vor ţine momente reculegere în memoria fostului mare jucător Ilie Balaci, decedat duminică, la vârsta de 62 de ani.

''Memoria celui care a fost Ilie Balaci, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, va fi cinstită pe toate stadioanele Ligii 1 Betano. Meciurile rămase de disputat din etapa a 12-a vor fi precedate de momente de reculegere, iar sportivii vor purta în semn de omagiu banderole negre. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Ilie Balaci!'', se arată în mesajul publicat de LPF pe site-ul său oficial.

Ilie Balaci a decedat, duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unui atac cerebral . El a câştigat trei titluri de campion cu Universitatea Craiova şi patru Cupe ale României.

Echipa la care şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei, Universitatea Craiova, va juca duminică, de la ora 21,00, cu FCSB, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în etapa a 12-a a Ligii I.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…