Fotbal: Mourinho ar trebui să încaseze 26 milioane euro după ''divorţul'' de Manchester United

Fotbal: Mourinho ar trebui să încaseze 26 milioane euro după ''divorţul'' de Manchester United

Etapa lui Jose Mourinho la Manchester United s-a încheiat brusc marţi, dar tehnicianul portughez va acoperi gustul amar al concedierii cu cecul gras pe care ar trebui să-l primească, şi anume 26 milioane de euro, relatează ziarul AS.

În luna septembrie, însuşi Mourinho declara pentru presa italiană că scaunul său nu este ameninţat, tocmai din cauza sumei pe care ar trebui s-o achite clubul pentru a-l demite: ''Se spune că sunt în pericol, dar nu cred asta. Aveţi idee câţi bani trebuie să-mi dea în cazul unei despărţiri?''.

În ultimele săptămâni, presa engleză a speculat că portughezul ar trebui să primească o compensaţie de 26 milioane euro, în cazul unei demiteri.

Mourinho a primit cecuri importante de la Chelsea, de unde a fost demis de două ori: în 2007 a încasat 25,7 milioane euro, iar în 2015 compensaţia a fost de 11,4 milioane euro. AGERPRES/(autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale