Fotbal: Mureșan anunță că Dan Petrescu îl va înlocui pe Vasile Miriuță la conducerea tehnică a echipei CFR Cluj

Fotbal: Mureșan anunță că Dan Petrescu îl va înlocui pe Vasile Miriuță la conducerea tehnică a echipei CFR Cluj

Președintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, luni, că a ajuns la un acord cu antrenorul Dan Petrescu, acesta urmând să îl înlocuiască pe Vasile Miriuță la conducerea tehnică a formației ardelene.

"Situația stă în felul următor: s-a discutat cu Dan Petrescu, e un acord negociat, ne-am dat mâna, dar de semnat încă nu s-a semnat. Acum lucrăm la contract, probabil că o să semneze azi sau mâine și probabil că vineri va fi la Cluj. Nu ne temem de alte oferte, el e un om de cuvânt. Vineri urmează să înceapă munca. Vineri la 10 va fi reunirea, Dan Petrescu va fi prezent, la fel și câțiva jucători noi", a declarat Iuliu Mureșan, la postul de televiziune Digisport.

Conducătorul clubului clujean a menționat că Vasile Miriuță nu se opune rezilierii contractului său. "Miriuță a sosit în țară, trebuie să vină mâine (n.r. — marți) la club să discutăm. Am vorbit cu el și nu se opune, depinde în ce condiții. Are și varianta să antreneze echipa a doua, dacă va accepta. Eu știu ce am în gând să-i propun. Să vedem ce vrea și el și apoi să ajungem undeva la mijloc", a afirmat Mureșan.

În vârstă de 49 de ani, Dan Petrescu a condus până la finalul acestui sezon formația Al Nasr din Emiratele Arabe Unite, în locul său fiind numit italianul Cesare Prandelli. În cariera sa de până acum, Dan Petrescu a mai antrenat formațiile Sportul Studențesc, Rapid București, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureș și Jiangsu Sainty.

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?