Fotbal: Neymar, autorizat să evolueze pentru Paris Saint-Germain (oficial)

Fotbal: Neymar, autorizat să evolueze pentru Paris Saint-Germain (oficial)

Atacantul brazilian Neymar, care a devenit luna aceasta cel mai scump jucător din istoria fotbalului, își va putea face debutul la Paris Saint-Germain duminică seara, cu ocazia meciului împotriva formației Guingamp, din cadrul etapei a 2-a a campionatului Franței, informează AFP.

Federația franceză de fotbal și Liga profesionistă din această țară au anunțat vineri după-amiază cu au intrat în posesia Certificatului internațional de transfer (CIT), documentul administrativ necesar pentru omologarea contractului lui Neymar cu PSG.

"Contractul lui Neymar va fi omologat în această după-amiază și el va putea juca duminică", a anunțat Liga franceză de fotbal (LFP).

Federația franceză de fotbal (FFF) a confirmat, la rândul ei, că a primit certificatul respectiv, emis de către Federația spaniolă (RFEF), în absența căruia starul brazilian nu a putut evolua pentru PSG în prima etapă a sezonului.

Anterior, clubul spaniol FC Barcelona anunțase că în conturile sale a intrat suma de 222 milioane euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului lui Neymar și, prin urmare, a decis să autorizeze eliberarea Certificatului internațional de transfer pentru ca atacantul brazilian să devină în mod oficial jucătorul lui PSG.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…