Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - În dubla cu CFR Cluj și Dinamo aș fi mulțumit cu 6 puncte

Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - În dubla cu CFR Cluj și Dinamo aș fi mulțumit cu 6 puncte

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că în următoarele două meciuri, cel cu CFR Cluj de joi și cel cu Dinamo de duminică, ar fi mulțumit cu maximum de puncte, 6.

"Cu CFR este un joc important, întâlnim echipa de pe primul loc, care a adus în acest an jucători de valoare și cu mare experiență. Sunt jucători care au arătat calitate, îi cunosc foarte bine. Antrenorul lor le cere agresivitate. Sunt o echipă care joacă agresiv mai ales pe teren propriu și reușesc să-și câștige meciurile de acasă. Dar noi trebuie să fim pregătiți pentru aceste lucruri. Sunt sigur că mâine pe teren vom da totul pentru a obține victoria. În dubla cu CFR și Dinamo aș fi mulțumit cu 6 puncte. Îmi doresc maximum din aceste două meciuri", a spus Dică.

Tehnicianul a menționat că formația condusă de Dan Petrescu este favorită la câștigarea întâlnirii de joi. "Eu consider că ei sunt favoriți. Jucăm cu echipa de pe primul loc, care are patru puncte avans. Au jucători ca Deac și Culio care pot face diferența, la fel și Hoban, care e jucător de echipa națională. Deci au jucători importanți. Dar noi mergem acolo să le punem cât mai multe probleme și să încercăm să câștigăm meciul. Jucătorii mei trebuie să se gândească la ce fac pe teren, nu să îi intereseze arbitrajul", a afirmat Dică.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, joi, de la ora 21,00, în deplasare, formația CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii I.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro