Fotbal: Ouzounidis (U Craiova) - Suntem foarte fericiţi, e important că am câştigat Supercupa în faţa CFR-ului

Fotbal: Ouzounidis (U Craiova) - Suntem foarte fericiţi, e important că am câştigat Supercupa în faţa CFR-ului

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a declarat, sâmbătă seara, într-o conferinţă de presă, că este foarte fericit după victoria din Supercupa României şi a precizat că trofeul este cu atât mai important cu cât a fost câştigat în faţa campioanei CFR Cluj.

"Suntem foarte fericiţi şi e normal. Sunt mândru de jucătorii mei, mă bucur că am ocazia să antrenez acest grup. Nu ştiu ce succese vom mai avea în viitor împreună, dar în acest moment sunt foarte fericit. Sunt nişte băieţi extraordinari, ei sunt jucători mai buni decât au arătat până acum în teren. Ei pot juca mult, mult mai bine decât azi de exemplu. Un trofeu este un trofeu, indiferent că îl câştigi la început de sezon sau la sfârşit. Este foarte important, mai ales în faţa CFR-ului, care are multă experienţă. Ei ştiu cum se câştigă trofeele", a afirmat tehnicianul grec.

"Deşi nu am fost 100% pregătiţi, pentru că au fost unii jucători care au revenit după accidentări, consider că în prima repriză am controlat jocul. În a doua însă, normal, CFR a jucat mai bine decât noi, ne-au creat anumite probleme. Iar în această situaţie am preferat să ajungem la loviturile de departajare şi am ţinut puţin mai compactă echipa în teren. Nu am riscat şi în final am fost puţin norocoşi. Dar după o săptămână toată lumea îşi va aminti doar de învingători", a adăugat el.

Marinos Ouzounidis a recunoscut însă că meciul nu a fost unul spectaculos. "Sigur că nu a fost un meci frumos, a fost foarte cald, a fost umiditate şi nu a fost deloc uşor pentru jucători pe teren. În mod normal cei mai buni jucători ratează la loviturile de departajare. Dar asta a fost bine pentru noi, pentru că în altă situaţie nu am fi câştigat Supercupa României. Şi în plus avem un portar foarte bun", a precizat el.

Conferinţa a fost întreruptă pentru 1 minut de câţiva jucători ai formaţiei U Craiova, care au scandat "Campionii, campionii".

Universitatea Craiova a cucerit în premieră Supercupa României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu 4-2 la loviturile de departajare, sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci în care scorul a fost 0-0 după cele 90 de minute regulamentare.

U Craiova este a zecea echipă care câştigă Supercupa României.
AGERPRES (V-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…