Fotbal: Petrea (FCSB) - Calificarea se joacă într-o singură manşă, trebuie să fim foarte atenţi cu SC Şirak

Fotbal: Petrea (FCSB) - Calificarea se joacă într-o singură manşă, trebuie să fim foarte atenţi cu SC Şirak

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi în partida de pe teren propriu cu formaţia armeană SC Şirak Ghiumri, din primul tur preliminar al Europa League, doarece calificarea se joacă într-o singură manşă.

"Suntem conştienţi de importanţa acestei partide şi de dificultatea ei pentru că această calificare se va juca într-o singură manşă. În condiţiile date trebuie să fim foarte atenţi, să tratăm meciul foarte serios. Sunt încrezător într-un joc bun al echipei şi într-un rezultat care să ne califice în turul următor. Faptul că jucăm acasă e un avantaj prin prisma asta, că nu mai facem deplasarea. Dar nu putem spune că avem un avantaj foarte mare jucând fără spectatori. E păcat, dar nu avem ce să facem", a afirmat Petrea.

"Am avut timp pentru studiul adversarilor... ei au jucat doar o partidă de la reluarea campionatului. Meciul de sâmbătă l-au amânat probabil pentru a-şi odihni jucătorii., dar ştim în mare câte ceva despre ei. Ei vin aici cu gândul de a scoate maximum, dar pe noi nu trebuie să ne afecteze acest lucru. Trebuie să ne vedem de jocul nostru şi să ne impunem stilul. Referitor la perioada scurtă de pregătire, astea sunt condiţiile şi trebuie să ne adaptăm. Sperăm să creştem de la săptămână la săptămână, atât din punct de vedere al jocului, cât şi al rezultatelor", a adăugat el.

Petrea susţine că nu are emoţii înaintea primului său meci în cupele europene în calitate de antrenor principal. "Am trecut de faza cu emoţiile înaintea partidelor din cupele europene. Am mai trăit experienţa meciurilor europene din altă postură (n.r. - de antrenor secund) şi e un lucru foarte frumos", a explicat el.

În ceea ce priveşte politica de transferuri a clubului din această perioadă, Anton Petrea a afirmat: "Momentan nu am discutat nimic referitor la plecări de jucători. Nu ştiu ce se va întâmpla. Ne gândim pas cu pas, la fiecare meci şi vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Avem jucători de valoare, asta e clar. Jucători cu potenţial, jucători tineri de perspectivă, dar legat de sume nu e problema mea, ci a conducerii. Eu acum sunt mulţumit de lot, dar am mai spus că e loc şi de mai bine. Tot timpul e nevoie de jucători".

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia armeană SC Şirak Ghiumri, într-o partidă contând pentru primul tur preliminar al Europa League.
AGERPRES (V-editor: Marius Ţone, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…