Fotbal: Portughezul Antonio Conceicao, noul antrenor al lui CFR Cluj

Fotbal: Portughezul Antonio Conceicao, noul antrenor al lui CFR Cluj

Portughezul Antonio Conceicao este noul antrenor echipei de fotbal CFR Cluj, fiind numit în locul lui Edi Iordănescu, a anunţat joi campioana României pe site-ul său oficial.

Antonio Conceicao, care are 56 de ani, a mai pregătit-o pe CFR de două ori, în 2009 şi în 2015-2016. În precedentele două mandate, portughezul a câştigat trei trofee, Cupa României (2009, 2016) şi Supercupa României (2009). Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii şi Cristian Dragotă, preparator fizic.

Conceicao a pregătit ultima oară o formaţie din ţara sa, Penafiel, la care a stat doar câteva luni anul trecut. El a mai antrenat două echipe din România, FC Braşov (2010-2011) şi Astra Ploieşti (2012).

Edward Iordănescu a stat pe banca echipei campioane în doar trei meciuri oficiale, cucerind Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), remizând acasă cu FC Botoşani (1-1, în prima etapă a Ligii I) şi pierzând acasă cu Malmo FF (0-1 în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor).

CFR va juca în etapa a doua a Ligii I în deplasare cu Dunărea Călăraşi, sâmbătă, de la ora 18,00, iar pe 1 august va disputa manşa a doua cu Malmo FF.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...