Fotbal: Preşedintele clubului FC Barcelona a asigurat că ''nu există nicio îndoială'' că Messi îşi va prelungi contractul

Fotbal: Preşedintele clubului FC Barcelona a asigurat că ''nu există nicio îndoială'' că Messi îşi va prelungi contractul

Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului FC Barcelona, a reafirmat duminică faptul că "nu există nicio îndoială" că Lionel Messi îşi va prelungi contractul cu clubul catalan de fotbal, informează AFP.

"Messi a spus de nenumărate ori că doreşte să-şi încheie cariera aici şi eu nu am nicio îndoială că el îşi va prelungi contractul", a adăugat Josep Maria Bartomeu într-un interviu acordat cotidianul barcelonez Mundo Deportivo.

Sextuplul "Balon de Aur" argentinian, în vârstă de 33 de ani, este sub contract pânâ în iunie 2021 cu echipa care l-a consacrat, dar recent postul de radio Cadena Ser a făcut referire la o îngheţare a negocierilor între Messi şi Barcelona.

Îndoielile privind viitorul căpitanului echipei catalane au persistat după criticile dure formulate de acesta ca urmare a pierderii titlului în La Liga în favoarea echipei Real Madrid.

Mai multe publicaţii italiene, între care cunoscutul cotidian sportiv La Gazzetta dello sport, au scris în ultimele zile despre posibila venire a lui Lionel Messi la clubul lombard, după ce tatăl atacantului argentinian a cumpărat o casă la Milano.

La rândul său, Antonio Conte, antrenorul echipei Inter Milano, a dezminţit, sâmbătă, zvonurile privind un interes al echipei milaneze pentru Messi, numind aceste zvonuri drept "fantezie fotbalistică".
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…

5 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea