Fotbal: Primera Division - Messi a marcat patru goluri pentru FC Barcelona în meciul cu Eibar

Fotbal: Primera Division - Messi a marcat patru goluri pentru FC Barcelona în meciul cu Eibar

Atacantul argentinian Lionel Messi a marcat patru goluri pentru FC Barcelona în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 6-1, în fața formației Eibar, marți seara, în cadrul etapei a 5-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Messi a deschis scorul în minutul 21, când a transformat o lovitură de la 11 m, iar apoi a mai punctat de trei ori în repriza secundă (min.59, 62 și 87), ajungând astfel la nouă goluri marcate în primele cinci etape, acesta fiind cel mai prolific început de sezon în Primera Division pentru decarul Barcei.

Celelalte goluri ale catalanilor au fost marcate de brazilianul Paulinho (min.38) și uruguayanul Luis Suarez (min.53), în timp ce spaniolul Sergi Enrich a salvat onoarea oaspeților, în minutul 57.
În vârstă de 30 ani, Lionel Messi a marcat în total 519 goluri în 591 de meciuri oficiale disputate pentru FC Barcelona, la care se adaugă alte 34 de goluri înscrise în partide amicale.

Tot marți, FC Valencia a învins la fel de categoric, cu scorul 5-0, formația Malaga, într-o partidă disputată pe stadionul Mestalla. Italianul Simone Zaza a reușit un hat-trick pentru "lilieci", în minutele 54, 60 și 63, celelalte goluri fiind înscrise de Santi Mina (min.17) și Rodrigo Moreno (min.86).

Campioana Real Madrid va evolua pe teren propriu cu Betis Sevilla, miercuri, zi în care mai sunt programate partidele Athletic Bilbao — Atletico Madrid, Leganes — Girona, Deportivo La Coruna — Alaves și FC Sevilla — Las Palmas.

Joi urmează să se dispute ultimele trei partide ale etapei a 5-a a campionatului spaniol: Villareal — Espanyol Barcelona, Celta Vigo — Getafe și Levante — Real Sociedad.

FC Barcelona este liderul clasamentului, cu maximum de puncte (15), urmată de FC Sevilla — 10 puncte (4 jocuri), CF Valencia — 9 puncte, Real Sociedad — 9 puncte (4 jocuri), Real Madrid — 8 puncte (4 jocuri) etc.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”