Fotbal: Real Madrid îl prelungește contractul lui Zidane până în 2020

Fotbal: Real Madrid îl prelungește contractul lui Zidane până în 2020

Conducerea clubului spaniol de fotbal Real Madrid îi va prelungi cu doi ani, până în 2020, contractul antrenorului francez Zinedine Zidane, informează cotidianul sportiv AS.

Zidane a câștigat în acest sezon titlul de campion al Spaniei cu Real, cucerind totodată pentru al doilea an consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu gruparea madrilenă, după finala disputată pe 3 iunie, la Cardiff, împotriva italienilor de la Juventus Torino (scor 4-1).

AS precizează că noul acord prevede și o creștere salarială substanțială, care îl va aduce pe Zidane "la nivelul celor mai bine plătiți antrenori din Europa".

Zinedine Zidane (44 ani) a fost numit la conducerea tehnică a lui Real Madrid în ianuarie 2015, după demiterea spaniolului Rafa Benitez, elevii săi înregistrând de atunci 65 de victorii, 15 egaluri și doar 7 înfrângeri în 87 de partide disputate.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…