Fotbal: Real Madrid, în sferturile Ligii Campionilor, după 2-1 cu Paris Saint-Germain

Fotbal: Real Madrid, în sferturile Ligii Campionilor, după 2-1 cu Paris Saint-Germain

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 2-1, în deplasare, în manşa secundă a optimilor de finală.

Real, care a câştigat ultimele două ediţii ale competiţiei, se impusese şi în prima manşă, cu scorul de 3-1.

Pe ''Parc des Princes'' golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo (51) şi Casemiro (80), respectiv Edinson Cavani (71).

Madrilenii au controlat tactic prima parte a meciului, iar apoi în ultima jumătate de oră a dominat şi teritorial după eliminarea lui Verratti.

Prima repriză a fost una fără ocazii prea multe, niciuna dintre echipe neriscând prea mult. Real a ratat prima mare situaţie de gol, prin francezul Benzema (38), scăpat singur cu Areola. PSG a dat replica imediat, dar şutul lui Mbappe (42) din unghi a fost scos de Navas.

În debutul reprizei secunde, Cristiano Ronaldo a deschis scorul cu capul (51), din centrarea lui Lucas Vazquez.

După eliminarea lui Marco Verratti (66), care a primit al doilea cartonaş galben pentru proteste, echipa antrenată de Zinedine Zidane a avut şansa desprinderii, însă Marco Asensio a trimis în bară (69).

PSG a reuşit egalarea în inferioritate (71), la o fază în care hazardul a avut rolul său: Pastore a trimis cu capul, mingea a ricoşat din Casemiro în Cavani şi de acolo în poartă.

Benzema a mai ratat o ocazie pe contraatac (74), dar Real Madrid a reuşit să preia din nou conducerea, graţie golului marcat de Casemiro (80), cu un şut deviat de Marquinhos.

Scorul putea fi şi mai mare, dar Lucas Vazquez (83) a trimis în bară, iar Ronaldo (83) a şutat în plasa laterală.

De remarcat că Ronaldo a marcat în toate cele opt meciuri jucate în acest sezon în Champions League.
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria