Fotbal: Rizespor, echipa antrenată de Marius Şumudică, învinsă dramatic în campionatul Turciei

Fotbal: Rizespor, echipa antrenată de Marius Şumudică, învinsă dramatic în campionatul Turciei

Caykur Rizespor, echipa antrenată de Marius Şumudică, a fost învinsă cu 2-1 în deplasare de Alanyaspor într-un meci disputat sâmbătă în etapa a 24-a a campionatului de fotbal al Turciei, gazdele reuşind golul victoriei în minutul 90+5.

Rizespor a condus după golul lui Montassar Talbi din minutul 25. Alanyaspor a egalat după şapte minute prin penalty-ul transformat de Adam Bareiro. Golul decisiv a fost înscris de Mustafa Pektemek.

Croatul Damjan Djokovic, recent transferat de la CFR Cluj, a jucat la Rizespor până în minutul 90+3, în timp ce brazilianul Fernando Boldrin, fost la Astra Giurgiu şi FCSB, a fost înlocuit în minutul 88.

Marius Şumudică s-a despărţit pe 10 ianuarie de altă echipă din prima ligă turcă, Gaziantep FK

În clasament, Rizespor este pe locul 12, cu 26 de puncte după 23 de jocuri.

Kayserispor, echipa fotbaliştilor români Cristian Săpunaru şi Silviu Lung jr, antrenată de Dan Petrescu, are 23 de puncte după 22 de jocuri şi se află pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării. Gaziantep, formaţia lui Alexandru Maxim şi Alin Toşca, se află pe poziţia a 8-a, 35 de puncte după 22 de jocuri.

Pe primele locuri sunt cele trei mari formaţii din Istanbul, Fenerbahce, 48 p (22 j), Galatasaray, 45 p (22 j), şi Beşiktaş, 45 p (22 j).
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...