Fotbal: Şahtior Doneţk a învins-o din nou pe Real Madrid în Liga Campionilor

Fotbal: Şahtior Doneţk a învins-o din nou pe Real Madrid în Liga Campionilor

Şahtior Doneţk a învins-o pe Real Madrid cu scorul de 2-0, marţi seara, la Kiev, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor la fotbal, arbitrat de românul Ovidiu Haţegan.

Foto: (c) Gleb Garanich/REUTERS


Campioana Ucrainei, care s-a impus şi la Madrid, cu 3-2 (după 3-0 la pauză), a arătat că a trecut cu bine peste cele două eşecuri categorice suferite în faţa Borussiei Moechengladbach, 0-6 la Kiev şi 0-4 în Germania.

Şahtior a câştigat prin golurile marcate de Dentinho (57) şi Manor Solomon (82).

Real Madrid, care a avut o bară prin Asensio în primele cinci minute ale partidei, se află acum pe locul al treilea şi calificarea în optimi nu mai depinde doar de rezultatul său din ultima etapă.

Foto: (c) Gleb Garanich/REUTERS


În celălalt meci din Grupa B se vor înfrunta marţi seara Inter Milano şi Borussia Moenchengladbach.

În Grupa A, RB Salzburg a obţinut prima sa victorie în acest sezon, 3-1 în deplasare cu Lokomotiv Moscova. Mergim Berisha (28, 41) şi Karim Adeyemi (81) au marcat pentru austrieci, iar Anton Miranciuk (79 - penalty) a înscris golul gazdelor.

Internaţionalul german de juniori Adeyemi (18 ani), care are tată nigerian şi mamă româncă, a fost introdus în min. 70 şi a marcat primul său gol în Liga Campionilor.

Celălalt meci din Grupa A le opune pe Atletico Madrid şi Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani