Fotbal: Serie A - Napoli, învingătoare la Parma (2-0); Drăguş a debutat la Crotone

Fotbal: Serie A - Napoli, învingătoare la Parma (2-0); Drăguş a debutat la Crotone

Echipa SSC Napoli început cu dreptul în noua ediţie a campionatului de fotbal al Italiei, învingând în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia Parma, într-o partidă disputată duminică.

Atacantul belgian Dries Mertens, golgheterul all time al lui Napoli, a deschis scorul în repriza secundă (63), ajungând la un total de 126 de goluri în tricoul "azzurro". Rezultatul final al întâlnirii a fost stabilit de italianul Lorenzo Insigne, în minutul 77.

Într-un alt meci contând pentru prima etapă din Serie A, Genoa a dispus pe teren propriu, cu 4-1, de nou promovata Crotone, prin golurile marcate de Mattia Destro (6), Goran Pandev (9), Davide Zapacosta (34) şi Marko Pjaca (75). Pentru oaspeţi a punctat Emmanuel Riviere (28).

Internaţionalul român Denis Drăguş, împrumutat în această vară de Crotone de la echipa belgiană Standard Liege, şi-a făcut cu această ocazie debutul la echipa italiană, fiind introdus în joc în minutul 89, în locul lui Simeon Tochukwu Nwankwo.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante