Fotbal: Sosirea lui Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp, reiterează Benzema

Fotbal: Sosirea lui Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp, reiterează Benzema

Atacantul francez al echipei Real Madrid, Karim Benzema, a reiterat sâmbătă că sosirea lui Kylian Mbappe (PSG) la gruparea din La Liga este doar ''o chestiune de timp'', el neavând nicio îndoială că acest lucru se va întâmpla, scrie DPA.

''A spus asta chiar el (Mbappe - n.r). A spus că-şi doreşte altceva, că vrea mai mult. Într-o zi, Kylian va juca la Real Madrid. Nu ştiu când, dar ştiu că se va întâmpla. Este doar o chestiune de timp. Real Madrid este cel mai bun club din lume. Chiar dacă echipa e în reconstrucţie, ea joacă un fotbal nou, are o nouă generaţie. Trebuie investit în tineri pentru ca ei să devină peste un timp jucători de elită. Eu sunt alături de ei ca să-i ajut, vorbesc mult cu ei, vreau să contribui la dezvoltarea lor'', a declarat Benzema.

Săptămâna trecută, Karim Benzema a atins bariera de 200 de goluri înscrise în campionatul de fotbal al Spaniei, graţie dublei pe care a reuşit-o în partida câştigată pe teren propriu de Real Madrid, cu scorul de 6-1, în faţa formaţiei Mallorca. Benzema, care a punctat atunci în minutele 3 şi 78, a disputat cu acea ocazie al 389-lea meci pe prima scenă a fotbalului spaniol, în cel de-al 13-lea său sezon la Real Madrid.

Benzema declara şi luna trecută că ar vrea ca Mbappe să joace alături de el la ''galactici''. Şi la începutul lui iunie, după revenirea sa de la naţională, Benzema a vorbit despre Mbappe: "Toţi jucătorii mari vor să vină într-o zi la Real Madrid, aşa că îi doresc ca asta să se facă rapid, în orice caz dacă vrea să plece de la PSG, care este şi ea o echipă bună."

Real Madrid este lider la zi în La Liga, cu 17 puncte după 7 etape, şi va juca duminică seara, în etapa a 8-a, în deplasare cu Espanyol Barcelona (locul 14).

Recent, şi germanul Toni Kroos, mijlocaşul lui Real Madrid, şi-a exprimat speranţa că gruparea din La Liga va putea să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe francezul Kylian Mbappe în sezonul viitor, după încercarea eşuată de la începutul acestui sezon.

Real Madrid i-a făcut trei oferte internaţionalului francez în această vară, toate refuzate, deşi ultima se ridica la suma de 200 milioane euro.

''Eu am spus din vară că avem nevoie de un jucător ca Mbappe, dar nu eu decid. Eu zic că avem o echipă valoroasă şi acum, dar Mbappe ne-ar ajuta. Mi-e greu să spun acum ce se va întâmpla, dar observ că valoarea lui nu a scăzut, e un jucător bun pe care Real a dorit să-l aducă. Vom vedea ce va fi'', spunea Kroos. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...