Fotbal: Stadionul Ghencea va fi inaugurat la 7 iulie cu meciul amical CSA Steaua - OFK Belgrad

Fotbal: Stadionul Ghencea va fi inaugurat la 7 iulie cu meciul amical CSA Steaua - OFK Belgrad

Noul Stadion Steaua, construit cu ocazia organizării la Bucureşti a patru partide din cadrul EURO 2020, va fi inaugurat la 7 iulie cu meciul amical de fotbal dintre echipa militară şi formaţia sârbă OFK Belgrad.

"7 iulie 2021, o zi istorică pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Odată cu meciul prin care arena Steaua se va inaugura, vom avea ocazia de a sărbători împreună cu suporterii şi iubitorii clubului roş-albastru, 74 de ani de istorie, dar şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. La 47 de ani distanţă, echipa de fotbal care a inaugurat vechiul stadion Steaua, reintră pe teren, de această dată într-o arenă nouă, strălucitoare, o arenă a secolului XXI! Inaugurarea noului stadion a clubului militar, va avea loc miercuri, 7 iulie 2021, ora 19.15, printr-un meci de fotbal ce rescrie istoria, în compania echipei OFK Belgrad", anunţă CSA Steaua într-un comunicat remis AGERPRES.

Gruparea menţionează că jucătorii din lotului Steaua 86, cei care au câştigat Cupa Campionilor Europeni, vor fi prezenţi la acest eveniment.

CSA Steaua menţionează că accesul spectatorilor este permis în limita a 50% din capacitatea stadionului.

Tichetele sunt comercializate începând de miercuri pe www.bilete.ro şi în reţeaua de vânzare a bilete.ro, precum şi la caselor de bilete de la intrarea în Complexul Sportiv Ghencea. Preţurile biletelor sunt: peluze - 15 lei; tribuna a II-a - 25 lei; tribuna I - 40 lei; bilet virtual de susţinere - 10 lei.

Conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, la partida de inaugurare a Stadionului Steaua pot participa persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului; persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 fapt dovedit prin documente medicale; persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie pe toată durata evenimentului sportiv.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”