Fotbal: Steaua a învins-o pe Sturm Graz cu 1-0, prin golul lui Marica

Fotbal: Steaua a învins-o pe Sturm Graz cu 1-0, prin golul lui Marica

Steaua București, campioana României la fotbal, a învins formația austriacă Sturm Graz cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, la Gloria Sports Arena din Belek, într-o partidă amicală din al doilea stagiu de pregătire din Antalya. Singurul gol a fost marcat de Ciprian Marica (61), cu concursul portarului Esser, în urma unei pase venite de la Sebastian Chitoșcă. Acesta este primul gol marcat de Marica în tricoul Stelei.

Atacantul echipei naționale a scos și un penalty (15), după ce a fost faultat în careu de Esser, dar Jugurtha Hamroun a trimis peste poartă din punctul cu var.

Meciul a început cu o întârziere de 20 de minute, din cauza faptului că arbitrii au ajuns mai târziu la stadion.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a aliniat următoarea echipă: Niță (Cojocaru, 46) — Râpă, Papp, Varela (căpitan; Momcilovic, 46), Toșca (Bawab, 46) — Sulley, Pintilii (Tudorie, 75) — Enceanu (Chitoșcă, 60), Carp, Hamroun — Marica (Ștefănescu, 75).

Formația aflată pe locul 4 în Austria a jucat în formula: Esser — Kayhan, Schoissengeyr, Kamavuaka, Lykogiannis — Offenbacher, Lovric — Schick (Sascha Horvath, 54), Stankovic (Ehrenreich, 69), Klem — Edomwonyi.

Steaua a anunțat pe pagina sa de Facebook că mijlocașul german Timo Gebhart (26 de ani) a ajuns joi seara în cantonamentul ''roș-albaștrilor'', iar în cursul zilei de vineri a efectuat un test de efort, precizând că jucătorul ''se pregătește să semneze un contract cu clubul''.

Steaua va juca următorul meci amical pe 31 ianuarie, cu campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, la Regnum Carya Golf & Spa Resort.

AGERPRES  


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu