Fotbal: Steven Gerrard, foarte mulţumit de evoluţiile lui Ianis Hagi la Rangers

Fotbal: Steven Gerrard, foarte mulţumit de evoluţiile lui Ianis Hagi la Rangers

Antrenorul echipei de fotbal Glasgow Rangers, fostul internaţional englez Steven Gerrard, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că este foarte mulţumit de evoluţiile jucătorului român Ianis Hagi pentru liderul campionatului Scoţiei.

''Suntem foarte fericiţi pentru evoluţiile lui Hagi, este un student al jocului, iar uneori trebuie să-l scoţi cu forţa de pe terenul de antrenament, este mereu la sala de forţă sau la analiză. Este unul dintre cei pe care îi forţăm să dea mai mult şi suntem încântaţi că poate oferi mai mult'', a spus Gerrard, într-o conferinţă de presă, citată de contul de Twitter al clubului.

Ianis Hagi, care debuta la Rangers pe 1 februarie 2020, are în acest sezon 30 de partide pentru echipa scoţiană în toate competiţiile, 4 goluri marcate şi 10 pase de gol.

Miercuri 27 ianuarie, Rangers va juca în deplasare cu Hibernian FC, în etapa a 26-a din Premiership.

Rangers FC este lider, cu 69 puncte (25 jocuri), urmată de Celtic FC, 46 puncte (22 j), Aberdeen FC, 42 p (23 j), Hibernian FC, 40 p (25 j), etc.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…