Fotbal: Suspendarea lui Messi la naţionala Argentinei s-a prescris (AFA)

Fotbal: Suspendarea lui Messi la naţionala Argentinei s-a prescris (AFA)

Celebrul fotbalist Lionel Messi poate juca pentru naţionala Argentinei luna viitoare, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, după ce suspendarea sa de un meci s-a prescris, a anunţat, joi, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Claudio Tapia, citat de Reuters.

Messi a fost suspendat pentru un meci la Copa America de anul trecut, după ce a fost eliminat în meciul pentru locul al treilea, cu Chile, şi după ce i-a acuzat pe şefii fotbalului sud-american de corupţie.

Jucătorul echipei FC Barcelona trebuia să rateze astfel primul meci din campania pentru CM 2022, cu Ecuadorul, programat să aibă loc pe 8 octombrie, la Buenos Aires.

Tapia a dezvăluit că s-a consultat cu preşedintele Confederaţiei sud-americane de fotbal (CONMEBOL), Alejandro Dominguez, care a ''confirmat că suspendarea a expirat şi Messi poate juca'', potrivit unui postări pe contul de Twitter al AFA.

Messi a primit cartonaş roşu după o altercaţie cu Gary Medel, iar apoi a acuzat că turneul a fost ''aranjat'' în favoarea echipei gazdă, Brazilia, care a învins Argentina într-o semifinală controversată, cucerind apoi trofeul.

Argentina, care a cucerit ultimul său trofeu tocmai în 1986 (Cupa Mondială), va demara campania pentru CM 2022 cu o dublă cu Ecuadorul (acasă) şi Bolivia (deplasare).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...