Fotbal: Universitatea Craiova a obţinut dreptul de a folosi marca ''Ion Oblemenco'' pentru stadionul din Bănie

Fotbal: Universitatea Craiova a obţinut dreptul de a folosi marca ''Ion Oblemenco'' pentru stadionul din Bănie

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, luni, pe pagina oficială de Facebook, că a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca "Ion Oblemenco" pentru stadionul din Bănie, la meciurile la care echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf este gazdă.

"Universitatea Craiova a obţinut dreptul exclusiv de a folosi marca 'Ion Oblemenco' pentru arena din Bănie, atunci când Ştiinţa este echipa gazdă. Familia legendarului 'Tunar' a încredinţat clubului Universitatea Craiova exclusivitatea folosirii acestui nume atât de iubit de suporterii 'Campioanei Unei Mari Iubiri' pentru toate competiţiile fotbalistice la care va participa pe stadionul din Craiova. Astfel, amintirea 'Dumnezeului Oltenilor' va rămâne vie la fiecare meci al 'leilor' de pe 'Ion Oblemenco'!", a anunţat Universitatea Craiova.

Fiica fostului fotbalist, Clara Oblemenco, s-a declarat onorată de faptul că gruparea craioveană va cinsti în acest fel memoria tatălui său.

"Familia Oblemenco este onorată să încredinţeze clubului la care tatăl meu a făcut istorie marca 'Ion Oblemenco' pentru numele stadionului la meciurile de acasă ale Ştiinţei!", a declarat Clara Oblemenco. AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu)

 

Sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

2 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

3 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

4 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

5 Video viral