Fotbal: Universitatea Craiova a reziliat contractul cu antrenorul Marinos Ouzounidis

Fotbal: Universitatea Craiova a reziliat contractul cu antrenorul Marinos Ouzounidis

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, vineri, rezilierea contractului cu Marinos Ouzounidis la doar o zi după înfrângerea suferită cu scorul de 1-0, în deplasare, cu echipa albaneză FK Laci, în prima manşă din turul al doilea preliminar al Europa Conference League.

"Universitatea Craiova a reziliat astăzi contractul cu Marinos Ouzounidis. Îi mulţumim pentru tot ceea ce a realizat la echipa noastră, reuşind să aducă în vitrina clubului Cupa şi Supercupa României şi îi dorim mult succes în continuare", a anunţat gruparea pe pagina oficială de Facebook.

Până la numirea unui antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Dragoş Bon, alături de Octavian Benga şi Ian Coll.

Grecul Marinos Ouzounidis a fost instalat în funcţie la 7 februarie 2021, el semnând la data respectivă un contract valabil până în vara anului 2022.

În cele cinci luni petrecute în funcţie, tehnicianul a cucerit Cupa şi Supercupa României.

În vârstă de 52 de ani, el mai antrenase anterior formaţiile Panathinaikos, Xanthi, Panionios, Larisa, Iraklis, Platanias, Ergotelis, AEK Atena şi APOEL Nicosia.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria