Fotbal: Viitorul are "o oportunitate importantă să câștige" Liga I (Hagi)

Fotbal: Viitorul are "o oportunitate importantă să câștige" Liga I (Hagi)

FC Viitorul Constanța are "o oportunitate importantă să câștige" Liga I, a estimat vineri într-o conferință de presă antrenorul liderului, Gheorghe Hagi, înaintea primei etape din play-off, informează site-ul clubului.

"Țelul nostru e să câștigăm cât mai multe meciuri pentru a rămâne acolo unde am terminat" sezonul regulat, a declarat Hagi înaintea meciului de luni cu Dinamo București, din prima etapă a play-off-ului. "Avem o oportunitate importantă să câștigăm, fiindcă suntem pe primul loc", a subliniat tehnicianul, care crede că echipa sa va căpăta experiență.

"Vom încerca să ne păstrăm filosofia", a spus Hagi. "Nu avem nimic de pierdut fiindcă nu avem presiune. (...) Suntem în fața unei provocări enorme, fiindcă suntem pe primul loc", a continuat fostul mare internațional.

"Obiectivul nostru e de a deveni cei mai buni. Suntem pe primul loc și vom încerca să devenim cei mai buni. (...) Eu știu că jucăm de la egal la egal cu toți", a mai spus el, evidențiind că echipa sa are cele mai multe victorii în sezonul regulat.

"Știm că depindem de noi. Știm că suntem buni, știm că suntem puternici, nu întâmplător suntem pe primul loc", a afirmat Hagi. "Nu contează programul. Nu contează cine ne arbitrează. (...). Trebuie să joci bine 90 de minute în fiecare meci. Trebuie să ai constanță", a continuat el.

Tehnicianul își dorește ca stadionul să fie plin, iar spectatorii să creadă în echipă.

Hagi a evidențiat că Dinamo primește greu goluri după numirea antrenorului Cosmin Contra, care a adus o serie de rezultate bune.

Partida FC Viitorul — Dinamo este programată luni, de la ora 20,30, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi.

AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...