Fotbal: Vlădoiu (FC Argeş) - Jucătorii U21 sunt foarte, foarte greu de găsit

Fotbal: Vlădoiu (FC Argeş) - Jucătorii U21 sunt foarte, foarte greu de găsit

Managerul general al clubului FC Argeş, Ion Vlădoiu, a declarat, marţi, la finalul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, că susţine ideea folosirii unui singur fotbalist Under 21 pe timpul unui meci deoarece jucătorii sub această limită de vârstă sunt foarte greu de găsit.

"Ideal ar fi să se joace cu un jucător Under 21. Eu abia acum mi-am dar seama... dar am realizat în aceste trei luni de când sunt la FC Argeş ce greu este să găseşti doi jucători Under 21. Un jucător Under 23 în locul celui de-al doilea U21 nu cred că le-ar conveni celor de la FRF pentru că nu îi ajută la nimic. Este foarte greu cu 2 jucători Under 21. Pentru că nu e vorba doar de 2 jucători, trebuie să ai în lot 4-5 pentru că se pot accidenta", a afirmat el.

"Noi am făcut o listă, deja am început să ne interesăm de astfel de jucători sub 21 de ani. Sunt foarte, foarte greu de găsit. Dacă Federaţia va decide să jucăm şi cu al doilea cel puţin 45 de minute, fiecare club va trebui să-şi rezolve problema. Dacă nu se va ajunge la un acord, trebuie să căutăm copii, nu avem ce să facem", a adăugat Vlădoiu.

În prezent, cluburile din Liga I sunt obligate să înceapă fiecare meci cu 2 jucători cu vârste sub 21 de ani, dar cel de-al doilea poate fi înlocuit în orice moment. Conform informaţiilor vehiculate în ultima perioadă, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, doreşte să modifice regula U21 astfel încât cel de-al doilea jucător să fie menţinut în teren cel puţin o repriză. AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro