Fotbal: Zinedine Zidane va pleca de la Real Madrid (presa spaniolă)

Fotbal: Zinedine Zidane va pleca de la Real Madrid (presa spaniolă)

Presa spaniolă a anunţat sâmbătă seara că Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, va părăsi banca tehnică la finalul sezonului, scrie AFP.

Conform sursei, care citează postul de radio Onda Cero şi site-ul Goal, Zidane, sub contract cu Real Madrid până în vara lui 2022, deja şi-ar fi anunţat elevii în urmă cu o săptămână că a luat această decizie.

Potrivit Goal, ''antrenorul şi-a informat jucătorii sâmbăta trecută, înaintea meciului cu Sevilla FC. De aceea conferinţa de presă de atunci de dinainte de meci a întârziat''.

Jurnalistul sportiv Fernando Burgos, de la radio Onda Cero, a menţionat că Massimiliano Allegri, Raul Gonzalez şi Joachim Loew ar fi numele avute în vedere de conducerea clubului pentru a-l înlocui pe tehnicianul francez.

Ieri, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Athletic Bilbao, Zidane a făcut referire la posibila sa plecare de pe Santiago Bernabeu.

''Nu ştiu ce va fi. Acum sunt aici. Mâine (duminică) avem meci, apoi va urma ultima partidă din actualul sezon al campionatului. Mai departe vom vedea ce va fi. S-ar putea să credeţi că de fiecare dată renunţ la slujba mea pentru a-mi asuma toate responsabilităţile sau pentru că lucrurile se complică prea mult. Nu este adevărat. Ceea ce fac, fac temeinic dar uneori vine un moment în care lucrurile trebuie să se schimbe. Nu-mi părăsesc postul pentru că este dificil. Sunt momente când trebuie să fii într-un loc şi momente când trebuie să pleci, spre binele tuturor'', a spus Zidane.

Real Madrid este în acest moment pe locul 2 în La Liga, cu 78 de puncte, la două puncte în urma liderului Atletico Madrid, şi va juca duminică seara, în deplasare cu Athletic Bilbao. Săptămâna viitoare, în ultima etapă, Real Madrid va juca acasă contra celor de la Villarreal.

Podiumul din La Liga, format în prezent, în ordine de Atletico Madrid (80 pct), Real Madrid (78 pct) şi FC Barcelona (76 pct), poate suferi modificări în funcţie de rezultatele din ultimele două etape, în luptă fiind şi echipa de pe locul 4, Sevilla FC (74 pct). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...