Fotbal/Coronavirus: Încă un oficial al clubului Galatasaray, testat pozitiv

Fotbal/Coronavirus: Încă un oficial al clubului Galatasaray, testat pozitiv

Clubul turc de fotbal Galatasaray Istanbul, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a anunţat, vineri, pe Twitter, că vicepreşedintele Yusuf Gunay a fost testat pozitiv la noul coronavirus, potrivit agenţiei Anadolu.

Gunay este al treilea oficial de la Galatasaray pozitiv la COVID-19, după un alt vicepreşedinte, Abdurrahim Albayrak , şi antrenorul principal Fatih Terim .

"Tratat în spital ca măsură de precauţie, vicepreşedintele nostru Yusuf Gunay a fost testat pozitiv la COVID-19", a confirmat Galatasaray , urându-i oficialului de 55 de ani o recuperare cât mai grabnică.

Luni, Galatasaray confirmase că Abdurrahim Albayrak a fost testat pozitiv la coronavirus, la fel şi soţia sa, cei doi având o stare de sănătate bună după şase zile de tratament.

Antrenorul Fatih Terim, aflat în spital, a anunţat miercuri că se simte bine.

"Am sentimente frumoase şi speciale şi simt fiecare rugăciune în inima mea. Acesta este un test şi îl vom depăşi cu ajutorul rugăciunilor şi gândurilor bune. Sunt bine şi voi fi şi mai bine, cu voia lui Allah", a scris Terim, 66 de ani, pe Twitter , mulţumindu-le fanilor pentru susţinere.

Turcia confirmase joi un număr de 75 de decese din cauza virusului COVID-19, iar numărul celor infectaţi ajunsese la 3.629.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)

Foto: (c) GalatasaraySK / Twitter


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...