Fotbal/Coronavirus: Juergen Klopp afirmă că a sosit momentul potrivit pentru reluarea Premier League

Fotbal/Coronavirus: Juergen Klopp afirmă că a sosit momentul potrivit pentru reluarea Premier League

Antrenorul echipei engleze de fotbal Liverpool, Juergen Klopp, consideră că a sosit momentul potrivit pentru ca sezonul din Premier League să se reia după o pauză de două luni impusă de pandemia de coronavirus, relatează Reuters.

''Întotdeauna am spus că nu vrem să grăbim nimic, dar acum nu mai e vorba de grabă. Sper că acum în Anglia suntem de partea corectă a lucrurilor. Despre asta e vorba când ai nevoie să redeschizi diferite părţi ale vieţii din nou. Cred că aşa cum facem acum în Premier League este un moment bun să facem acest lucru pentru echipele de fotbal. Din punctul meu de vedere, cred că va fi un impuls uriaş'', a spus Klopp.

Liverpool va începe sesiunile de antrenamente din această săptămână şi Klopp susţine că nu are motive de îngrijorare privind condiţia fizică a jucătorilor săi: ''Din punct de vedere fizic, băieţii sunt în formă bună, cred. Apoi trebuie să ne obişnuim din nou cu terenul, cu ghetele de fotbal şi mingile, asta e treaba noastră''.

Fără susţinerea spectatorilor din tribune, antrenorul german afirmă că jucătorii vor fi lipsi de cel mai bun impuls în jocul lor: ''Trebuie să facem asta, din nefericire, fără cel mai bun impuls din lume la momentul potrivit din partea mulţimii de pe Anfield. Nu am înţeles niciodată în viaţă de ce vrei mereu lucruri pe care nu le ai, pe care nu le poţi avea. În acest moment, nu putem avea asta, aşa că să încercăm să facem ce e mai bun din asta''.

Liverpool are un avans de 25 puncte faţă de Manchester City, înaintea ultimelor nouă etape, şi este aproape de primul său titlu după o pauză de 30 de ani.

Premier League plănuieşte reluarea sezonului pe 1 iunie, în urma aprobării primite săptămâna trecută de la guvern, după ce campionatul a fost suspendat la mijlocul lunii martie.

Cluburile din Premier League au primit permisiunea de a relua antrenamentele în grupuri mici şi Klopp vede acest lucru un prim pas în revenirea la normalitate.
AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia