FOTO VIDEO Tradiţie japoneză: festivalul penisului sărbătorit pe stradă




FOTO VIDEO Tradiţie japoneză: festivalul penisului sărbătorit pe stradă

La prima vedere, occidentalii pot ridica serios sprânceana, sceptici la motivul sărbătoririi. În realitate, în Occident se întâmplă mai multe lucruri chestionabile pe stradă decât acest festival, sărbătorit din secolul al XVII-lea.

Japonezii ies în stradă, unde participă la parada celor mai mari şi mai colorate forme falice, în timp ce spectatorii se delectează cu acadele inspirate de tema momentului sau pozează cu sculpturile din lemn, sub forma unui penis.

Punctul culminant al evenimentului implică transportarea unui altar, sculptat în forma falică, urmat de această paradă în care atât bărbaţii, cât şi femeile, se îmbracă în kimono-uri de damă şi cară după ei penisuri de lemn. Aproape toate obiectele folosite în acest festival are forma falică.

Legenda spune că în secolul al XVII-lea, prostituatele s-au rugat pentru protecţie sexuală împotriva bolilor infecţioase la altarul Kanamara.

Astăzi, este folosit ca metodă de conştientizare asupra gradului de risc al sexului neprotejat şi pentru strângerea de fonduri pentru prevenirea HIV.

Citeşte şi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?