Foto/video Fața lui Dragnea a început să se irite de la atâta căcat mâncat?

Foto/video Fața lui Dragnea a început să se irite de la atâta căcat mâncat?

Fața lui Dragnea a început să se irite de la atâta căcat mâncat? 

Priviți și ascultați:

Dragnea, a avut joi o primă reacție la gafa Vioricăi Dăncilă cu privire la jandarmerița bătută de „protestanți”, așa cum a zis premierul la Bruxelles, în loc de „protestatari”.

„Doamna prim-ministru a avut o prestație foarte bună la Bruxelles. Din fericire am putut să știu ce s-a întâmplat acolo, inclusiv la întâlnirea cu Grupul Social-Democrat. A avut discuții foarte serioase cu toți cei care s-a văzut. Majoritatea celor cu care s-a întâlnit au înțeles că adevărul în România este altul decât cel prins în toate materialele mincinoase și manipulatoare din ultima perioadă, care au fost transmise În Parlamentul European”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea, despre completul care va judeca apelul în cazul angajărilor fictive: Este nelegal, o să discut cu avocații să vedem ce putem face, nu intenționăm măsuri în Parlament

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat joi că este ilegal completul de 5 judecători de la Înalta Curte care va judeca începând cu 8 octombrie apelul în dosarul angajărilor fictive de la protecția Copilului Teleorman, dosar în care a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Dragnea a spus că va discuta cu avocații să vadă ce poate face în acest caz, dar a exclus eventuale acțiuni parlamentare.

”O să studiez cu avocații mei ce demersuri putem face. Este nelegal (completul – n. red.) pentru că legea 304 spune cu totul altceva. Noi considerăm că este nelegal. O să discut cu avocații să vedem ce putem face”, a declarat Dragnea la Parlament.

Întrebat dacă are în vedere inclusiv acțiuni parlamentare în acest caz, liderul PSD a răspuns: ”Nu. Nu văd de ce”.

Duminică, Liviu Dragnea a susținut că se urmărește să fie băgat la pușcărie de un complet de la Înalta Curte de Casație și Justiție făcut cu încălcare legii.

”Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii. Legea spune că preşedinţii completelor sunt repartizaţi aleatoriu. ICCJ a adoptat o decizie prin care legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019. De ce? Ca să desemneze două complete nelegal. Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a susținut Dragnea la Antena 3.

Luni, Dragnea a anunţat că a vorbit cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să facă demersuri în legătură cu desemnarea completelor de 5 judecători de la ICCJ.

”I-am transmis domnului ministru Toader, i-am vorbit despre acest subiect şi l-am rugat să se gândească dacă nu cumva dumnealui, pentru că este totuşi un specialist în genul ăsta de speţe, dacă nu cumva dumnealui, prin Guvern, poate să facă acest demers”, a afirmat Dragnea, întrebat despre o solicitare de sesizare a CCR pe acest subiect.








Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale