Fotografii de ieri, cu iahtul lui Niro, pe Coasta de Azur! Cine sunt șmecherii care jumulesc România, de la bord

Fotografii de ieri, cu iahtul lui Niro, pe Coasta de Azur! Cine sunt șmecherii care jumulesc România, de la bord

Fotografii de ieri, cu iahtul lui Niro, pe Coasta de Azur! Cine sunt șmecherii care jumulesc România, de la bord.
 
Dezvăluirile fugarului Rizea de pe  spovedanialuirizea.com
 
Observ ca din pacate tot mai multi jurnalisti au fost deja ,,arvuniti ” de Sistem ca sa taca malc in privinta dezvaluirilor pe care le fac saptamanal pe site : www.  spovedanialuirizea.com Din pacate pentru toti cei care au impus aceasta Omerta , tot mai multi romani acceseaza zilnic site ul din dorinta de a afla adevarul in legatura cu toate combinatiile facute de smecherii Romaniei pe banii fraierilor de romani !
 
Asa cum ,chiar in aceste zile se rasfata pe Coasta de Azur cateva gasti de smecheri promovandu si cu aroganta vacantele de lux pe retelele de socializare ca sa-i vada pulimea din Romania! Prima gasca e a lui Petru Berciu ( Pepe)cel care detine cluburile Loft( Mamaia si Bucuresti ) si Office din Predeal ,despre care veti afla numeroase detalii picante in Volumul II din ,,Spovedania lui Rizea ” , dezvaluiri care vor demonstra modul in care atat el cat si asociatul sau Ion Biris ( ginerele lui Virgil Magureanu) au prosperat devenind milionari peste noapte prin niste combinatii penale cu Remus Truica si Nicolae Dumitru ( Niro) !
 
Dupa un periplu prin Mykonos acum 2 saptamani , gasca de la Loft s a mutat de cateva zile la Saint Tropez platind 100.000 euro / saptamana pentru yachtul inchiriat !
 
Din echipa mai fac parte baietii lui Nicolae Dumitru ( Niro) cheltuitori cu experienta pe Coasta de Azur din banii ciorditi de taticu , Adrian Gaspar fiul fostului ministru Acsinte Gaspar din guvernul Adrian Nastase cand a reusit sa privatizeze impreuna cu fratii Dumitru si Vasile Crestin pe nimic fabrica de conserve ,,Scandia ” de la Sibiu devenind astfel mare milionar ,Lucian Vlad ( vechi securist rezident la Monaco) si proprietarul francizelor KFC si Pizza Hut in Romania alaturi de Nicolae Badea (ca si Puiu Popoviciu , unul din ginerii fostului lider comunist Ion Dinca )si doctorul estetician Radu Ionescu !
 
Totusi baietii celebrului Nicolae Dumitru ( Niro) participa doar la distractii cu gasca de la Loft , ei aflandu se separat pe yachtul pe care l detin in proprietate in valoare de 8.000.000 euro si achizitionat cu multa truda si sudoare de barosanul Niro in anul 2013! Este vorba de un yacht cu 3 punti botezat Alina Maria II ,inregistrat sub pavilion maltez pe firma Zenith Yachting Ltd si pe care il puteti admira oricand in portul de la Beaulieau sur Mer unde este ancorat mereu atunci cand nu ies smecherii in largul Mediteranei !
 
Tot in aceste zile si tot pe Coasta de Azur se afla si barosanul taranus Alin Niculae , interfata generalului Florian Coldea in afacerea cu combustibili Oscar Downstream si in praduirea bugetului primariei sectorului 6 ,unde sluga sa Gabriel Mutu inca mai este primar ! Din gasca lui Alin Niculae despre care vom savura numeroase dezvaluiri de budoar in Volumul II , mai fac parte italianul Nicola Meuli directorul general Agip Romania ( semn ca parandaratul incasat de italian pentru combustibilul livrat de Niculae e generos ????) si medicul stomatolog Mihai Stoenescu sotul vedetei Antena 1 Alina Puscas !
 
Imi aduc aminte de destainuirile pe care mi le facea mereu despre generalul Ioan Sarbu , vechiul meu amic Mihai Stoenescu el fiind angajat si la Spitalul Militar la stomatologie si mana dreapta a celui care acum candideaza la Primaria Capitalei din partea Aliantei Pro Romania – Bucuresti 2020 … Nu mai prididea spunandu mi cate furaciuni din bugetul spitalului face acest Ioan Sarbu facut general la apelul bocancilor si cate combinatii penale cu terenurile apartinand Spitalului Militar !
 
Sunt curios daca astazi si a pastrat aceeasi parere despre seful lui … Trebuie sa apreciem totusi generozitatea barosanului taranus Alin Niculae care i a invitat pe yachtul sau de milioane de euro( achizitionat din banii sifonati de la buget ) pe cei 2 prieteni oferindu le aceasta vacanta post COVID 19 si plimbandu i si cu un jet privat de la Bucuresti la Nisa si retur !
 
DNA doarme in ghete ca de obicei(la ordinul lui Coldea) si il lasa pe acest Niculae sa si faca mendrele penale zi de zi pe banii amaratului asta de stat roman …. ,,Desteapta te Romane ” este imnul Romaniei domnule Procuror Sef DNA Crin Bologa ,in cazul in care l ati uitat… Din pacate acele versuri se mai aud in aceste zile doar in surdina pe la carciumile ,,La Guerite “din Cannes si ,, Bagatelle “din Saint Tropez atunci cand incearca sa le cante morti de beti urcati pe mese ,gastile de smecheri din Romanica … P.S. Ghicitoarea zilei : Oare cine a fugit de 2 luni de zile tocmai la Havana in Cuba de frica DNA ?????

21 August 2020

  
 
 
 
AUG.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro