Franța: Patru răniți în urma unui atac cu armă albă în Hautes-Alpes

Franța: Patru răniți în urma unui atac cu armă albă în Hautes-Alpes

O agresiune cu armă albă a avut loc marți dimineață în departamentul Hautes-Alpes (sudul Franței), unde o femeie și cele trei fiice ale sale au fost rănite după ce au fost atacate cu un cuțit de un bărbat de origine marocană în vârstă de 37 de ani ale cărui motivații încă nu sunt clare, relatează publicația Le Parisien și agenția EFE.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, și una dintre cele trei fiice au înjunghiate în piept. Cel patru victime au fost transportate la spital, dar autoritățile afirmă că viața lor nu este în pericol.

Presupusul agresor a fost arestat după ce a încercat să fugă cu un automobil. El era acolo în vacanță împreună cu familia. Potrivit primelor date ale investigației, acest agresor nu se află în atenția serviciilor de informații pentru posibile legături cu grupări teroriste, iar în momentul atacului nu a pronunțat niciun mesaj cu conotație religioasă.

Primarul localității Garde-Colombe, unde s-a produs incidentul, a cerut 'populației să-și păstreze calmul și să dea dovadă de discernământ', în opinia sa fiind probabil vorba doar despre o dispută între vecini, iar această situație nu trebuie văzută prin prisma recentelor evenimente, referire la atacul terorist de la Nisa.

Un alt incident este în desfășurare în localitatea Bollene, tot în sudul Franței, la circa 250 de kilometri de Garde-Colombe, unde un bărbat ce se pare că are asupra sa o armă albă și un pachet suspect s-a baricadat într-un hotel după ce a avut o altercație cu managerul acestuia. Jandarmeria a stabilit un perimetru de securitate în jurul hotelului și negociază cu respectivul individ.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?