French Open, avem prima semifinalistă la Paris: Rezultat mare pentru revelația tabloului feminin

French Open, avem prima semifinalistă la Paris: Rezultat mare pentru revelația tabloului feminin

Jucătoarea cehă de tenis, Karolina Muchova (43 WTA), este prima semifinalistă a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce a învins-o cu 7-5, 6-2, pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, fostă finalistă.

Karolina Muchova, în premieră, în semifinale la French Open

Muchova, calificată în premieră în penultimul act la Paris, va juca în următorul meci contra câştigătoarei partidei dintre belarusa Aryna Sabalenka şi ucraineanca Elina Svitolina.

''Nu ştiu ce să spun, au fost două săptămâni incredibile şi încă sunt în competiţie. Voi urmări cu siguranţă meciul dintre Sabalenka şi Svitolina. Nu sunt sigură că voi vedea meciul în direct, dar sunt sigură că voi avea un alt meci grozav peste două zile'', a declarat Muchova, care a eliminat-o pe românca Irina Begu în turul al treilea şi pe grecoaica Maria Sakkari, a opta favorită, în primul tur.

Pavlyuchenkova, finalistă în 2021, a căzut pe locul 333 în clasamentul WTA după o accidentare la genunchi care a ţinut-o departe de teren pentru, timp de şapte luni, în 2022.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani