Frumusețea răpitoare a scos-o din anonimat/Povestea emoționantă a Adinei, fetița care locuiește în sărăcie la Glina!

Frumusețea răpitoare a scos-o din anonimat/Povestea emoționantă a Adinei, fetița care locuiește în sărăcie la Glina!

Este imposibil să nu rămâi mut atunci când o vezi! Păpușa de la Glina , așa cum a fost supranumită Adina, are doar 13 ani și toate șansele să devină un model celebru. Chipul angelic a transformat-o într-o celebritate locală, iar acum o știe o țară întreagă.

Cazul familiei Asăvoaie a ajuns în atenția publicului încă de acum câțiva ani, însă situația lor nu s-a schimbat prea mult. Patru frați orfani de tată locuiesc într-o sărăcie lucie, la o aruncătură de băț de groapa de gunoi Glina. Mama lor este femeie de serviciu și încearcă să se descurce cum poate. Familia a fost ajutată de oamenii de rând inimoși, însă și acum se descurbă de pe o zi pe alta. Mama lor speră din tot sufletul ca măcar ei să reușească să își depășească condiția.

Adina a pozat ca model pentru revista Viva!

Adina Asavoaie
Adina Asăvoaie are 13 ani
Foto: VIVA!

Adina pare să aibă cele mai multe șanse să își transforme radical viața și asta datorită frumuseții ei care pare aproape ireală. Adolescenta de 13 ani a pozat într-un pictorial ca model profesionist, în numărul de ianuarie al revistei  Viva! . Acum câteva luni, fetița a participat și la un festival de modă, astfel că nu a fost la prima ei experiență de acest gen. Se pare că adolescenta visează să devină un model celebru și să își ajute frații și mama să iasă din sărăcie. SURSA:  Click



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina