Fugarul Rizea, dezvăluiri despre Țiriac: 11 milioane de euro și divele din „patul său tapițat cu piele de elefant din penthouse-ul de 2500 mp”

Fugarul Rizea, dezvăluiri despre Țiriac: 11 milioane de euro și divele din „patul său tapițat cu piele de elefant din penthouse-ul de 2500 mp”

Pentru cei care asteapta cu nerabdare si dezvaluirile de cancan din Volumul II ,,Spovedania Lui Rizea ” , pot sa va asigur ca asteptarea va merita …Veti avea ocazia sa aflati multe detalii despre asa zisele dive feminine care ,,incalzesc ” uneori paturile smecherilor din Romania ,ca de exemplu magnatul Ion Tiriac ! Batranul ,,lup de mare” dupa ce a fentat si Covidul ,se rasfata in aceste zile pe Coasta de Azur in compania unei noi cuceriri ,pe numele ei Michaela Prosan , o tanara actrita cu o aparitie meteorica acum ceva timp intr o telenovela romaneasca !, scrie fugarul Cristian Rizea, fost deputat PSD, condamnat la peste 4 ani de închisoare.

Postarea lui Rizea:

„Pentru cei care asteapta cu nerabdare si dezvaluirile de cancan din Volumul II ,,Spovedania Lui Rizea ” , pot sa va asigur ca asteptarea va merita …
Veti avea ocazia sa aflati multe detalii despre asa zisele dive feminine care ,,incalzesc ” uneori paturile smecherilor din Romania ,ca de exemplu magnatul Ion Tiriac !
Batranul ,,lup de mare” dupa ce a fentat si Covidul ,se rasfata in aceste zile pe Coasta de Azur in compania unei noi cuceriri ,pe numele ei Michaela Prosan , o tanara actrita cu o aparitie meteorica acum ceva timp intr o telenovela romaneasca !
Dar despre celelalte cuceriri pe care magnatul le invita mereu in patul sau tapitat cu piele de elefant din penthouse ul de 2500 mp din cartierul Stejarii , veti afla mai multe curand din Volumul II ! Ca si cadourile pe care acesta le oferea dupa fiecare ,,prestatie ” divelor , cate o geanta Louis Vuitton, care ar fi de fapt niste fake uri dupa cum ne povestea mereu prietenul sau Radu Budeanu !
Tot acolo voi devoala si modul in care Ion Tiriac si partenerul sau de combinatii Dan Petrescu ( foarte discretul miliardar ) au ,,spoliat ” de fiecare data tot ce au putut din banii romanilor !
Inclusiv celebra finantare de 11.000.000 euro primita din fonduri europene de la Ministerul Dezvoltarii prin semnatura blondei de la Cotroceni ,Elena Udrea pentru acea investitie privata de la Stejarii Country Club !
Toate detaliile acestei combinatii penale ,firmele offshore din Cipru unde s au dus si impartit banii cat si motivele pentru care acel dosar constituit la DNA a ramas in ,,adormire”,le vom ,,elucida impreuna ” curand in ,,Spovedania Lui Rizea “!”



Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...