Galaţi: Doi minori şi un tânăr, cercetaţi de poliţişti după ce au aruncat drapelul ţării într-o râpă

Galaţi: Doi minori şi un tânăr, cercetaţi de poliţişti după ce au aruncat drapelul ţării într-o râpă

Doi minori şi un tânăr din comuna gălăţeană Pechea sunt cercetaţi de poliţişti pentru distrugere, după ce au aruncat într-o râpă un catarg cu drapelul ţării, aflat într-un sit arheologic, se arată într-o informare transmisă, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Poiana au fost sesizaţi de primăria comunei cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19 mai, persoane necunoscute au intrat în perimetrul sitului arheologic Piroboridava, de pe raza localităţii, unde au smuls din pământ două bănci din lemn şi un catarg pe care era arborat drapelul ţării, aruncându-le apoi într-o râpă din vecinătatea sitului.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii i-au identificat pe prezumtivii autori ai faptei, doi adolescenţi, de 14 şi 16 ani, şi un tânăr, de 21 ani, toţi din comuna Pechea.

Aceştia sunt cercetaţi într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de distrugere. AGERPRES / (AS - autor: Dan Paic, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia