Galaţi: O elevă de 6 ani a sărit pe geam de la etajul unu al şcolii, după ce a fost închisă în clasă

Galaţi: O elevă de 6 ani a sărit pe geam de la etajul unu al şcolii, după ce a fost închisă în clasă

O elevă de 6 ani, de la clasa pregătitoare a Şcolii Gimnaziale ''Elena Doamna'' din Tecuci, a sărit pe geam de la etajul unu al instituţiei de învăţământ, după ce, din neatenţie, a fost închisă în clasă, informează, vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc joi, la ora 11,45, la finalul orelor, în momentul în care învăţătoarea a scos copiii din clasă pentru a-i conduce la poartă, acolo unde erau aşteptaţi de părinţi.

''Din cele relatate de doamna directoare, la finalul orelor, doamna (învăţătoarea - n.r.) a scos toţi elevii pe hol, un elev i-a atras atenţia, moment în care eleva s-a dus din nou în clasă, fără să fie observată. Doamna a încuiat uşa şi nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat şi a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învăţătoare ieşea din şcoală şi a prins fetiţa, aceasta lovindu-se uşor la picior'', a explicat şefa IŞJ Galaţi, Gina Brânzan.

Părinţii au dus fetiţa la Spitalul de Pediatrie din Galaţi pentru investigaţii, unde s-a constatat că are o mică leziune la genunchi, nefiind internată.

''Fetiţa este bine, a avut doar o zgârietură la genunchi. Este acum la şcoală cu mama. A vorbit şi cu psihologul. Fetiţa nu a ştiut cum să gestioneze momentul, s-a panicat şi a sărit pe geam. Doamna învăţătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate'', a precizat directorul Şcolii ''Elena Doamna'', Adriana Lefter.

Inspectoratul Şcolar a trimis o echipă de control la unitatea de învăţământ.

''În această dimineaţă (vineri - n.r), doi colegi au plecat la Tecuci pentru a discuta cu doamna învăţătoare şi părinţii fetiţei. A fost chemat şi psihologul pentru a sta de vorbă cu fetiţa. Noi ştim că este bine'', a spus Gina Brânzan. AGERPRES/ (AS - autor: Dan Paic, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

4 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo